Každý měsíc dostanete tipy na vybraná a prověřená vína se skvělým poměrem kvality a ceny, většinou
se speciální, časově omezenou, zvýhodněnou cenou přímo od dovozce. Stává se, že koupí 12 lahví ušetří
členové klubu vineval jen na slevách obnos pokrývající celé roční členství.
Vínu je potřeba připravit a ne každý ví, jak na to. Vy můžete být bez obav. Ke každému z vín v měsíčních
tipech dostanete postup, jak si jej nejlépe vychutnat. Obsahuje popis vína, návod na přípravu, doporučenou
servírovací teplotu vína, vhodnou skleničku, ze které si víno nejlépe vychutnáte, tip na kombinaci s jídlem,
můj pohled na něj a důvod, proč jej doporučuji. Prožití nevšedního zážitku už je na vás... :-)
Zajímá vás, jak se konkrétní vína vyrábějí a proč se vína ze stejných odrůd mohou tak odlišovat?
Jaká vína od dovozců v Česku stojí za to ochutnat? Čtěte články, které vás zasvětí do tajů vína,
a osvětlí vám zdánlivě složité věci na jednoduchých příkladech a reportáže z vinařských akcí.
Bojíte se na degustaci zeptat, protože si připadáte neznalí? Máte strach si v restauraci vyžádat pozornost
a péči, kterou si zasloužíte? Už žádný stud na degustacích, když se sommeliér na něco zeptá. Už žádné tápání
v restauraci při výběru vína. Každý pozná, že víte, o čem mluvíte a co chcete. To vám pomůže vyjádřit vaše potřeby
a dostat vše, po čem opravdu toužíte.
„Petra Lipového jsem poprvé potkal už hodně dávno. Několik let jsme se setkávali na pražských degustacích, kde vynikal nejen svojí výškou, ale i schopností jednoznačně se vyjadřovat k degustovaným vínům. Později jsem měl možnost jej lépe poznat jako člena Royal Wine Clubu a také na cestách za vínem do Francie, kde jsme společně degustovali stovky vzorků.
Obdivuji jeho opravdu mimořádnou schopnost detailního popisu jednotlivých vůní a chutí vína. V hodnocení vín je Petr nekompromisní. Pokud je s vínem spokojený, neváhá ho dostatečně ocenit a vyzdvihnout, v opačném případě vína v žádném případě nešetří.
Jeho schopnosti umožní i nám, kteří nejsme tímto darem tolik nadáni, uvědomit si jemné nuance jednotlivých vín v celé jejich kráse.
Kromě degustačních schopností má také obrovské teoretické znalosti o víně, které si ještě prohlubujeme společným studiem 4. úrovně Diploma Wine & Spirits Education Trust.“
Rostislav Kuneš
Rare Wine – Vína starých ročníků
Zkuste si odpovědět na následující otázky:
Jsem si 100 % jistý, že tipy na vína, zvýhodněné ceny pro členy, postupy přípravy vín pro váš dokonalý zážitek a další informace předčí vaše očekávání.
Pokud byste náhodou zjistili, že výhod VIP členství nedokážete využít, můžete do 30 dní od jeho založení požádat o vrácení vstupního poplatku.
Bez otázek vám peníze vrátím v plné výši.
Vstupem do klubu vineval získáváte:
To vám pomůže:
Cena ročního členství je 1.790 Kč (včetně DPH)
„Petra znám z ochutnávek, které organizuje. Za krátkou dobu mě o vínu a o tom, jak se k němu chovat, abych si ho co nejvíce užil, trpělivě naučil dost!
Petr povýšil mojí konzumaci a vychutnávání vína o několik úrovní. Díky němu si teď každé posezení s vínem (a kamarády) užívám mnohem více a jsou to vždy nejen společenské, ale hlavně kulinářské hody. Je to malinko náročnější na přípravu (resp. včasně otevření vína, většinou několik hodin před konzumací) plus zajištění/výběr vhodného doplňujícího jídla. Ale mnohonásobně se to vyplatí! Mlsný jazyk, chuťové pohárky, ale i další smysly si přijdou bohatě na své!!! Doporučuji!“
Ladislav Horský
Projektový manažer